Persondatapolitik

Cookies
Der anvendes kun cookies hvis det aktivt vælges, der vil så gemmes en tekstfil på din harddisk, således at du slipper for at indtaste dine data igen ved næste besøg.
Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

www.ip-phones.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Cookies bruges til at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet. I Internet Explorer 5.X slettes de dannede cookies på følgende under "Funktioner" -> "Indstillinger" -> "Slet cookies". Bemærk: Herved slettes alle cookies.

Logstatistik
Logstatistik bruges på www.ip-phones.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På www.ip-phones.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Personoplysningerne registreres hos PC-Communication ApS og opbevares i 5, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos PC-Communication ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til PC-Communication via e-mail: mail@ip-phones.dk.
PC-Communication ApS er ansvarlig for indsamling og håndtering af data.
PC-Communication ApS - Ulvehavevej 44 - DK 7100 Vejle - Telefon +45 46920578 Mobil +45 21751088 - Fax + 45 77345309 - E-mail mail@ip-phones.dk - CVR 31895456
Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
DankortEuroCard / MasterCardVisa Electron

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside